Back to All Events

H2H meet-up: Vičiunai Group

  • Vičiunai Group 30 Paljassaare tee Tallinn, Harju maakond, 10313 Estonia (map)

Aprillikuu H2H meet-up raames külastame ühte põnevat tootmisettevõtet :) 

Vičiunai Group on rahvusvaheline toiduainetööstuse ettevõte, mis on spetsialiseerunud peamiselt kalatoodete tootmisele ja müügile. Ettevõtte asutasid 1991. aastal Leedus ning see on üks Euroopa juhtivaid surimi- ja kalatoodete tootjaid. Vičiunai Group tegutseb enam kui 50 riigis ning tuntuim kaubamärk on  "VIČI", mida võib leida paljudes Euroopa ja Aasia kauplustes.

Vičiunai Baltic OÜ on tegutsenud Eestis alates aastast 2000 ning omab kindlat positsiooni jaekaubanduses, hotellide-restoranide-catering (HoReCa) sektoris ning tööstusklientide seas.

Vičiunai Baltic tähistab sel aastal oma 25. sünnipäeva! 🎉🎉🎉

AS Paljassaare Kalatööstus, mis tegutseb aastast 1990, keskendub paneeritud ja sügavkülmutatud kala-, surimi- ja köögiviljatoodete tootmisele. Ettevõtte toodangust umbes 90% eksporditakse 35 riiki.

Kus ja millal?

📅  29. aprill 2025

📍 Paljassaare tee 30, Tallinn

⏰ 15:30–20:00 (ametlik osa algab 16:00)

💡Vičiunai Baltic ja Paljassaare Kalatööstus asuvad Paljassaare sadama kinnisel territooriumil ning sissepääsuks on vaja väravaluba. Seega kogume seekord registreerimisel natuke rohkem andmeid :)

Mida oodata?
🔹 Meid võõrustavad:  Vičiunai Balticu personali-ja büroojuht Alina Pardel, Vičiunai Balticu juhatuse esimees Urmas Karnö ning Vičiunai Balticu turundusjuht Kaia Kass
🔹 Meid ootab ees põnev ekskursioon nii tehases kui ka laos
🔹 Õhtu lõpetab minihäkaton, kus saame ühiselt lahendada personalivaldkonna väljakutset.

Üritus toimub eesti keeles! 🇪🇪

Üritusele tulles on Sul võimalik eelnevalt soetada ka Praktiline HR-analüütika käsiraamat ning saada see kätte üritusel. Saad seda teha siin.

H2H kohtumised on mõeldud Eesti HR Seltsi liikmetele. Üritus on tasuta, kuid kuna kohtade arv on piiratud, siis on eelnev registreerimine vajalik.

Previous
Previous
April 26

HR Keeltekohvik

Next
Next
May 20

Eesti personalijuhtimise aastauuringu tulemuste tutvustamine